1:1 Yogaklasse

1:1 Yogaklasse

Nogle gange ville det bare være rigtig dejligt, at have sin yogalærer lidt for sig selv ik'?:)

Det er skønt at gå til yogaklasser, møde andre yogier og den stemning der på sådan et hold, det giver en helt masse. Men nogle gange kan man have brug for lidt mere tid sammen med sin yogalærer. Til fokus på ens egen personlig praksis, som supplement til dine yoga hold, men i  denne1:1 stund er der kun fokus på dig.

Lige som så meget andet er yoga en proces der hele tiden udvikler sig og på et tidspunkt kan du have brug for at blive personligt guidet og vejledt.
-Det kan være du gerne vil have en til at kikke på om stillingerne bliver gjort rigtigt og om du får nok ud at stillingerne.
- Det kan være der er specifikke udfordringer der skal tages hensyn til i din krop og hvor du har brug for at blive vejledt i hvordan du håndtere det i din yoga praksis, både på hold og måske privat.
- Du kan også ønske at udvikle din yogapraksis på bestemte områder og få konkrete øvelser med dig som du kan gøre der hjemme.
- Hvis du ikke allerede er igang med yoga men måske ønsker det kan det være en mulighed for at blive hjulpet igang, så du har mod til at deltage på hold yoga.
-Du kan have nogle fysiske udfordringer men ønsker at arbejde med din krop ifht styrke og smidighed.
- Arbejde dig dybere i din krop og dybere i din yoga.
og der kunne være en lang række af årsager til hvorfor en 1:1 session kunne hjælpe dig på vej.

Når jeg laver 1:1sessioner starter vi med at få defineret hvad det er du ønsker at få ud af din 1:1. Jeg tilrettelægger forløbet ud fra dine ønsker og vi mødes med dette udgangspunkt. Det er en unik mulighed for at lære din krop endnu bedre at kende og samtidig udvikle på dine ønsker. Vi kan nemlig ikke altid selv helt se, mærke hvorfor gør det sådan og sådan, hvorfor kan jeg ikke gøre dit og dat og hvad gør jeg hvis jeg gerne vil...

Vi bliver selvfølgelig guidet på yoga holdene, men det giver sig selv at fokus og intensitet på 1:1 er  særlig givende til dig helt personligt og en rigtig god mulighed for at gøre din yoga praksis dybere, uanset om du lige er startet eller har dyrket yoga længe.

Jeg er personligt simpelthen så nysgerrig på den fantastiske krop vi er skabt med. Jeg er nysgerrig og udforsker gerne, både min egen og din. Det er så spændende hvad vores krop egentlig kan og yoga er en måde hvor vi kan dykke ind og arbejde med de begrænsninger vi har lagret i kroppen. Ved at lave yoga kan vi åbne kroppen. Her mener jeg løsne op for spændinger,  øge vores vitalitet, øge styrken. Yoga virker både fysisk og mentalt:) og jeg vil være vild med at guide dig på din vej <3 

Namasté
Bethina