Soft&Still 

75 min. drop in klasse. 100,- kr. betales senest 24 timer før klassens start.

Klippekort 10 gange 900,-

Mobilepay 323426

Klasser:

Tirsdag 19.00-20.15 (ingen drop in klasser indtil 30/11) ( se evt. under forløb)

Torsdag 19.00-20.15 ( ingen drop in klasser indtil 2/12, med undtagelse af 21/10) ( se evt. under forløb)


Hos:

Hudplejeinstituttet

Kirkegade 1, 1.sal
8900 Randers CReserver din plads. Gå til forside og tryk på knappen Book.


Soft&Still klasse ( Yin, Yoga Nidra, restorativ, MFR release mm.)

Denne klasse er for dig der i kærlig omsorg, for en stund, har brug for ‘at trække stikket ud og komme helt ned i gear’.

Midt i en travl hverdage, kan det være udfordrende at finde et åndehul til at finde ro og lade batterierne op. Søvnmønstret kan måske endda være ustabilt.
Hverdagen kan ofte være med lange 'to do' lister og de fleste modtager massive mængder af information og stimuli. Vores system kommer på (over)arbejde. Vi opdager ofte ikke behovet for ro, før vi har presset os selv lidt for længe eller hvis vi får mulighed for lige at mærke os selv lidt. Først her går det måske op for os at kroppen har brug for ro, for at håndtere hverdagen og for at vi kan være den gode udgave af os selv.

På Soft&Still klasserne arbejder vi os med åndedrætsøvelser og dybe bløde stræk ind i kroppen. Vi åbner og afspænder kroppen for muligheden til at genfinde kroppens naturlige ro og balance. Klassen sluttes med en lang guidet afspænding, yoga nidra. Vi skaber et åndehul til dig.


Alle kan deltage. Kom gerne i bevægeligt tøj og tag gerne en ekstra trøje og et par sokker med da kroppens temperatur vil falde i løbet af klassen.