Maria skriver:

Tak for en super skøn time i går. Jeg vågnede uden hovedpine for første gang i to uger <3


Birgitte fortæller:

Jeg er virkelig glad for de fine kort, dine beskrivelser er så fine og lette at følge. Er også vild med dagens ord, som får mig til at fokusere, og så er kortene samtidig så utrolig smukke, så man bliver glad i låget af bare at se på dem. Glæder mig SÅ Meg til at give det andet sæt i gave.


Birgitte siger:

Har købt de skønneste yogakort hos Bethina med 20 forskellige yogastillinger og super god beskrivelse af, hvordan man kommer ind i de forskellige stillinger. Du får også “dagens ord” med hvert kort til inspiration og fokus, ligesom kortene er skønne at skue med Bethinas akvarel og Originallines streg - så smukke


Helene oplever:

Yoga hos Bethina er et skønt frirum, hvor man bliver mødt med hjertevarme, uanset om man er et nyt eller et kendt ansigt. Man bliver guidet trygt og forståeligt gennem hele yoga klassen. Der er plads til alle, uanset hvilket niveau man starter på.
Aroma touch er endnu en af Bethinas kompetencer. Her får man virkelig slappet helt af, hvilket mærkes resten af dagen.


Stine fortæller:


Aromaterapi hos Bethina kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde en super god oplevelse og gik derfra med ro i krop og sind.
Det var for mig en meget afslappende oplevelse og jeg kom ned i gear, ned i kroppen.
Jeg er normalt en frossenpind med kolde hænder og fødder, men oplevede en varme der kom indefra kroppen resten af dagen.
De skønne dufte var meget nærværende da jeg gik derfra og resten af dagen og de mindede mig om at trække vejret i ro.

Bethina har desuden en meget glad og rolig fremtoning, som for mig bidrager til en god oplevelse, både ved aromaterapi og på hendes yogahold.


Heidi udtaler:

Var for første gang til soft&still yoga igår og det er bestemt ikke sidste gang. Jeg har i flere år haft søvnproblemer og en krop, som er meget igang. Jeg kom i denne yoga helt ned i gear og har sovet som en sten i nat. Kan kun anbefales, tak for det søde B.

Maria siger:

Yoga med Bethina er så dejligt nærværende og befriende. Hendes blide og dybt engagerede måde at vejlede på kan i den grad anbefales. Hvis du ikke har været til hendes vinyasa eller soft & still klasser endnu, så gør dig selv den tjeneste og prøv det❤️ 


Camilla siger:


Bethina er virkelig god til at vise vej i yogaen på en rolig, nærværende og autentisk måde. Hun skaber et rum, hvor vi er sammen, men samtidigt er der plads til os hver især, og hvad vi bringer med til timen.
B-Yoga er smukt, helende og styrkende. Og jeg har hver gang følelsen af, at min indre yogi her finder et frirum i hverdagen.
Jeg værdsætter i øvrigt fleksibiliteten i at kunne melde til timerne fra gang til gang, så det kan passe i forhold til fx arbejde.
Mine varmeste anbefalinger.

Mette siger:

Den sødeste og varmeste yogadame

Helle siger:

Bethina er så fantastisk til at undervise. Kan varmt anbefales.