Stine fortæller:


Aromaterapi hos Bethina kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde en super god oplevelse og gik derfra med ro i krop og sind.
Det var for mig en meget afslappende oplevelse og jeg kom ned i gear, ned i kroppen.
Jeg er normalt en frossenpind med kolde hænder og fødder, men oplevede en varme der kom indefra kroppen resten af dagen.
De skønne dufte var meget nærværende da jeg gik derfra og resten af dagen og de mindede mig om at trække vejret i ro.

Bethina har desuden en meget glad og rolig fremtoning, som for mig bidrager til en god oplevelse, både ved aromaterapi og på hendes yogahold.


Heidi udtaler:

Var for første gang til soft&still yoga igår og det er bestemt ikke sidste gang. Jeg har i flere år haft søvnproblemer og en krop, som er meget igang. Jeg kom i denne yoga helt ned i gear og har sovet som en sten i nat. Kan kun anbefales, tak for det søde B.

Maria siger:

Yoga med Bethina er så dejligt nærværende og befriende. Hendes blide og dybt engagerede måde at vejlede på kan i den grad anbefales. Hvis du ikke har været til hendes vinyasa eller soft & still klasser endnu, så gør dig selv den tjeneste og prøv det❤️ 


Camilla siger:


Bethina er virkelig god til at vise vej i yogaen på en rolig, nærværende og autentisk måde. Hun skaber et rum, hvor vi er sammen, men samtidigt er der plads til os hver især, og hvad vi bringer med til timen.
B-Yoga er smukt, helende og styrkende. Og jeg har hver gang følelsen af, at min indre yogi her finder et frirum i hverdagen.
Jeg værdsætter i øvrigt fleksibiliteten i at kunne melde til timerne fra gang til gang, så det kan passe i forhold til fx arbejde.
Mine varmeste anbefalinger.

Mette siger:

Den sødeste og varmeste yogadame

Helle siger:

Bethina er så fantastisk til at undervise. Kan varmt anbefales.